Köp och leveransvillkor

Beställning

Välj de varor du vill handla genom att lägga dem i varukorgen. När du gör en beställning godkänner du Oden26 köp och leveransvillkor samt hantering av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy samt gällande bestämmelser i personuppgiftslagen, PUL.

Vi levererar gärna till utlandet och pris på frakt meddelas per mail.

Orderbekräftelse & leverans

Du får automatiskt en orderbekräftelse till den mailadress du har registrerat, därefter behandlas beställningen manuellt.
Vi strävar efter att skicka beställningen inom 5 arbetsdagar, men färgen blandas för hand och det kan hända att någon kulör är slut. Skulle detta inträffa hör vi av oss och meddelar detta.

Oden26 kan inte hållas ansvarig för leveransförseningar eller problem som uppstår som resultat av felaktig eller ofullständig kontaktinformation som mailadress och telefonnummer från dig.

Vi skickar beställningar med Postnord.
Oden26 tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktbolaget.
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan direkt vid leverans. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, paket ca 1 mån och brev 14 dgr, så fakturerar vi dig 300 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter en fast fraktkostnad, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

 

Ångerrätt och reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor och reklamationer ska ske 1-2 dagar efter mottagen vara. Vid retur står du som kund för returfrakten och ansvarar för att varan inte skadas under transport. Tänk därför på att emballera din beställning noggrant när du skickar tillbaka den, återbetalning kan ej göras om varan är trasig. 
Återbetalning sker senast 14 dagar efter det att vi mottagit och godkänt din retur.

Observera att Oden26 Superfärg och vägglasyr ej tål att frysa.